Olen lomareissulla autonne kanssa, ja joudun tekniseen pulaan. Miten toimin?

Olemme pääsääntöisesti puhelimen tavoitettavissa toimistoaikana, päivittäin noin klo 7-22. Vuokrauksen ajaksi tallennamme suostumuksestanne ilmoittamanne puhelinnumeron päivystyskännykkäämme, jolloin tiedämme priorisoida vastausta, vaikka itse olisimmekin vapaalla. Kuten muissakaan palveluissamme, emme ilman eri veloitusta sitoudu päivystämään.

Osaanko käyttää kyseistä autoa?

Ajoneuvon luovutukseen sisältyy aina perehdytys. Lisäksi voitte sopia kanssamme neuvontapalveluistamme. Palvelumme laajuus ja veloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Onko autossa vakuutus?

Yrityksemme oma vakuutus kattaa laajasti sekä liikenne- että kaskovakuutuksella erilaiset vahingot. Vuokralaisen omavastuu kussakin vahinkotapauksessa on 500€.

Jos olet Autoliiton jäsen, voit kääntyä heidän puoleensa, mikäli kulkuneuvo jättää sinut tien päälle. Tasosta riippuen saat joko tiepalveluneuvontaa puhelimitse tai konkreettista apua. He tarjoavat myös muuta neuvontaa ja matkailuun liittyviä jäsenetuja. Autoliiton jäsenyys on henkilökohtainen (käytössä kuljettajalla tai jollakulla seurueesta), ei ajoneuvokohtainen. – tästä syystä emme voi autoliiton jäsenyyspalveluita tarjota vuokra-auton mukana.

Pitääkö minun olla ”Karavaanari”, vuokratakseni matkailuauton?

Ei tarvitse. SF-Caravan tarjoaa jäsenilleen edulliseen hintaan palveluita tien päällä, parkissa ja muussa arjessa. Jäsenetuna saat myös Caravan-lehden, leirintäoppaan sekä halutessasi jäsenyhdistystoimintaa.

Karavaanarit ovat hyvin yhteisöllistä porukkaa, lähtökohtaisesti ketään ei suljeta pois, olit yhdistyksen jäsen tahi et. Parhaiten nautit lomastasi toteuttamalla aitoa karavaanarihenkeä. Karavaanari on kaikkien kaveri, eli onhan seurueesi pakannut mukaan iloisen ja auttavaisen mielen ja tien päälläkin karavaanari morjestaa ilolla matkatovereilleen.

Karavaanialueilla on mahdollisuus saada uusia, läpi elämän kantavia ystävyyssuhteita. Lisäksi ”kollegalta” voi aina myös pyytää neuvoja tai apua. Muista myös liittyä Karavaanarien some-kanaviin, saadaksesi sekä teknistä tietoa, että vinkkejä juuri SINUN lomasi toteuttamiseen.

Huomioithan myös, että vuokrattavat ajoneuvomme on varustettu yrityksemme tunnuksin ja huomioimme vuokrausrekisterissä saamamme hyvän tai vähemmän hyvän palautteen.

Ovatko mukaan otettavat lemmikkimme este matkailuauton käytölle?

Pääsääntöisesti valitettavasti kyllä. Osa asiakkaistamme saattavat olla voimakkaasti allergisia lemmikkieläimille, joten eläinten ottaminen majoitustiloihin on ehdottomasti kielletty.

Matkailuautomme tavaratilaan on lisäveloituksesta saatavilla pienikokoiselle lemmikille soveltuva kuljetushäkki, jonka soveltuvuudesta käyttötarkoitukseensa vastaa asiakas kokonaan itse. Tavaratila ei lähtökohtaisesti ole tarkoitettu, eikä hyväksytty eläinten kuljetukseen, eikä se sisällä ilmastointia eikä talviajalle kuljetuksen aikaista lämmitystä.

Minkälaisilla varusteilla minun pitää varautua lomaani?

Matkailuauton vakiovarusteet löydät alla olevasta linkistä. Pyrimme toteuttamaan asiakkaan lomatarpeet mahdollisuuksien mukaan täydellisenä pakettina. Erillisestä hinnasta saat siis käyttöösi listalta löytyvät lisävarusteet

VAKIO- SEKÄ LISÄVARUSTEET