Minkälaisilla varusteilla minun pitää varautua lomaani?

Matkailuautossa on vakiovarusteena seuraavat varusteet, kurkkaa tämän linkin takaa. Pyrimme toteuttamaan asiakkaan lomatarpeet mahdollisuuksien mukaan täydellisenä pakettina. Erillisestä hinnasta saat käyttöösi listalta löytyvät lisävarusteet ja toki voit myös jättää meille kehittämisidean.

Huomaathan, että autossa ei ole valmiina mm. roskapusseja, talouspaperia,… eli ihan kaikkia kodin perustarpeita, mutta tsekkaa meidän vakiovarusteemme edellä olevasta linkistä ja mieti, mitkä ovat juuri teidän porukan perustarvikkeet kotona ja matkalla. Näin vältyt harmituksilta parkissa.

Voiko vain karavaanari vuokrata asuntoauton?

Pitääkö minun olla ”Karavaanari”, vuokratakseni asuntoauton?

Ei tarvitse. SF-Caravan tarjoaa jäsenilleen edulliseen hintaan palveluita tien päällä, parkissa ja muussa arjessa. Jäsenetuna saat myös Caravan-lehden, leirintäoppaan sekä halutessasi jäsenyhdistystoimintaa.

Karavaanarit ovat hyvin yhteisöllistä porukkaa, lähtökohtaisesti ketään ei suljeta pois, olit yhdistyksen jäsen tahi et. Parhaiten nautit lomastasi toteuttamalla aitoa karavaanarihenkeä. Karavaanari on kaikkien kaveri, eli onhan seurueesi pakannut mukaan iloisen ja auttavaisen mielen ja tien päälläkin karavaanari morjestaa ilolla matkatovereilleen.

Karavaanialueilla on mahdollisuus saada uusia, läpi elämän kantavia ystävyyssuhteita. Lisäksi ”kollegalta” voi aina myös pyytää neuvoja tai apua. Muista myös liittyä Karavaanarien some-kanaviin, saadaksesi sekä teknistä tietoa, että vinkkejä juuri SINUN lomasi toteuttamiseen.

Huomioithan myös, että vuokrattavat ajoneuvomme on varustettu yrityksemme tunnuksin ja huomioimme vuokrausrekisterissä saamamme hyvän tai vähemmän hyvän palautteen.

 

 

Tekninen pulma, miten toimin?

Olen lomareissulla autonne kanssa, ja joudun tekniseen pulaan. Miten toimin?

Olemme pääsääntöisesti puhelimen tavoitettavissa toimistoaikana, päivittäin noin klo 7-22. Vuokrauksen ajaksi tallennamme suostumuksestanne ilmoittamanne puhelinnumeron päivystyskännykkäämme, jolloin tiedämme priorisoida vastausta, vaikka itse olisimmekin vapaalla. Kuten muissakaan palveluissamme, emme ilman eri veloitusta sitoudu päivystämään.

Ajoneuvon luovutukseen sisältyy aina perehdytys. Lisäksi voitte sopia kanssamme neuvontapalveluistamme. Palvelumme laajuus ja veloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Yrityksemme oma vakuutus kattaa laajasti sekä liikenne- että kaskovakuutuksella erilaiset vahingot. Vuokralaisen omavastuu kussakin vahinkotapauksessa on 500€.

Jos olet Autoliiton jäsen, (autoliitto.fi), voit kääntyä heidän puoleensa, mikäli kulkuneuvo jättää sinut tien päälle. Tasosta riippuen saat joko tiepalveluneuvontaa puhelimitse tai konkreettista apua. He tarjoavat myös muuta neuvontaa ja matkailuun liittyviä jäsenetuja. Autoliiton jäsenyys on henkilökohtainen (käytössä kuljettajalla tai jollakulla seurueesta), ei ajoneuvokohtainen. – tästä syystä emme voi autoliiton jäsenyyspalveluita tarjota vuokra-auton mukana.

Mikäli olet SF Caravan ry:n jäsen (karavaanarit.fi/jasenyys/), niin ethän kiinnitä omaa jäsennumerotarraasi ajoneuvoon kiinteästi. SF Caravan tarjoaa monenlaisia retkeilyyn liittyviä etuja, mm. edukkaampia SF-Caravan leirintäalueiden majoituksia jäsenhintaan. Alennukset ovat aina jäsenkohtaisia, ja jäsenkortin haltijan on aina oltava mukana alennuksia käytettäessä.