Voiko vain karavaanari vuokrata asuntoauton?

Pitääkö minun olla ”Karavaanari”, vuokratakseni asuntoauton?

Ei tarvitse. SF-Caravan tarjoaa jäsenilleen edulliseen hintaan palveluita tien päällä, parkissa ja muussa arjessa. Jäsenetuna saat myös Caravan-lehden, leirintäoppaan sekä halutessasi jäsenyhdistystoimintaa.

Karavaanarit ovat hyvin yhteisöllistä porukkaa, lähtökohtaisesti ketään ei suljeta pois, olit yhdistyksen jäsen tahi et. Parhaiten nautit lomastasi toteuttamalla aitoa karavaanarihenkeä. Karavaanari on kaikkien kaveri, eli onhan seurueesi pakannut mukaan iloisen ja auttavaisen mielen ja tien päälläkin karavaanari morjestaa ilolla matkatovereilleen.

Karavaanialueilla on mahdollisuus saada uusia, läpi elämän kantavia ystävyyssuhteita. Lisäksi ”kollegalta” voi aina myös pyytää neuvoja tai apua. Muista myös liittyä Karavaanarien some-kanaviin, saadaksesi sekä teknistä tietoa, että vinkkejä juuri SINUN lomasi toteuttamiseen.

Huomioithan myös, että vuokrattavat ajoneuvomme on varustettu yrityksemme tunnuksin ja huomioimme vuokrausrekisterissä saamamme hyvän tai vähemmän hyvän palautteen.